Unika

Varumärken

Visa filter

Visar alla 4 resultat

Unika är ett Italienskt företag som tillverkar nyttiga stallbollar. Ett smart koncept som förser din häst med viktiga vitaminer och mineraler samtidigt som det underhåller din häst.

Unika har tagit fram en helt ny, banbrytande produktlinje som helt förändrar och renoverar konceptet med kompletterande foder: det heter Unika Balls och det är mycket mer än en serie hästleksaker. Unika Balls är bollar som dina hästar kan slicka hela dagen för, tack vare sina rep av naturfibrer kan de hängas upp i bås eller trailers. Unika-bollar är inte bara ett sätt att underhålla dina hästar, utan de är också ett helt nytt verktyg för att berika deras dieter med några viktiga ämnen. Såsom officiella växter, elektrolyter, vitaminer, mineraler och mycket mer.

Unika stallboll är handgjorda tillverkade i Italien. De är rika på bra råvaror så som ris och soja. De innehåller inga spannmål eller socker. Unika bollar finns i olika utföranden så du kan ge din häst den som passar bäst. Bollarna finns med olika viataminer och mineraler för att stödja din häst vart det finns behov. Det är Herbs, Elyte, Prequalm och Gastro.

Herbs

Stallboll Herbs är en boll som både underhåller samt förser din häst med viktiga örter. Herbs innehåller en blandning av balsamicoörter som timjan, rosmarin och mynta. Mynta är lugnande, lindrar hosta och hjälper till att smälta maten. Timjan är bland annat slemlösande och är bra för luftvägar. Rosmarin är bland annat antiinflammatorisk, antiseptisk och stärkande.

Prequalm

Stallboll Prequalm är en boll som både underhåller samt förser din häst med nyttiga örter. Prequalm innehåller magnesium, passionsblomma och citronmeliss och är därför utformad för hästar som behöver öka sitt lugn och bättre kontrollera sina känslor.

Gastro

Stallboll Gastro är en boll som både underhåller samt förser din häst med vitaminer och mineraler. Gastro är tillverkad med fokus på hästar med känslig mage. Den innehåller viktiga ingredienser såsom kol och lakrits, som är användbara för att upprätthålla magens välbefinnande. Genom att underhålla sig med bollen stimulerar hästen mer saliv vilket även är bra för surhet i magen.

Elyte

Stallboll Elyte är en boll som både underhåller samt förser din häst med viktiga salter. När din häst svettas förlorar den inte bara vätska utan också viktiga mineraler. Dessa mineraler är nödvändiga för att din häst ska orka med vardagen. Mineraler är också viktigt för att undvika uttorkning, kolik samt att kroppens funktioner stänger ned.

Visar alla 4 resultat