Kategorier

Sommartäcken

Vi märker på vädret att vi bor i ett avlångt land, i södra delen av Sverige börjar våren ta över och man känner doften av grill på kvällarna. För många är det den bästa tiden på året, när hela sommaren ligger framför fötterna.

Det som kan vara svårt att veta vid denna tiden är hur vi ska täcka våra hästar, eller vad vi ska använda under sommarhalvåret. Vi vill därför tipsa om några favoriter som vi alltid återkommer till i både butiken och webbshoppen.


Ett täcke som vi har hög ruljans på är Amigo Bravo samt Amigo Hero, de håller en hög kvalitet till ett bra pris. På Amigo Bravo kan du ändra tjockleken genom att sätta i en liner och på så sätt själva reglera hur varmt täcket ska vara.


Kombinationen av regn-och flugskydd har blivit väldigt populärt eftersom det är så användbart. De dagar när vädret känns osäkert men är ändå varmt i luften är det skönt med ett mångsidigt täcke. Rambo Summer Series är ett kombinerat regn- och flugskydd. Blir det kyligare ingår en liner som du enkelt kan sätta i/ur som det passar för dagen.

Ett liknande täcke är Buzz-off rain FN från Bucas, vi har också Amigo Airflow som är ett prisvärt alternativ och som också har UV skydd mot solens starka strålar.

0 Scroll to Top