Veganza young ridstövlar

1299kr

Veganza young ridstövlar för barn i dubbelstorlek från Mountain Horse. Ridstöveln är tillverkad i vattenavvisande veganskt läder med YKK-dragkedja baktill med elastisk resår.

Veganza young barnridstövlar är tillverkad i syntetiskt material som är både mjuk och tålig. Ridstövlarna har Vertycore-sula som är uppbyggd med flera lager vilket ger hög stötdämpning och komfort. Yttermaterialet är vattenavvisande och sulan i slitstark ergonomisk gummi.

Barnridstövlar med två olika storlekar på vidd så du kan hitta rätt storlek för just dig eller ditt barn. Fördelen med barnridstövlar är att storleken är dubbel, du kan ta ur en mellansula och ridstöveln blir en storlek större och kan användas under en längre tid. Barnridstövlar är lite kortare i skaft men går upp till storlek 40, vilket gör det perfekt för de som växer.

  • YKK dragkedja
  • Veganskt läder
  • Tjockt fodrad

 

Mer information

Färg

,

Storlek

34/35 – Regular/Regular, 35/36 – Regular/Regular, 36/37 – Regular/Regular, 36/37 – Regular/Wide, 37/38 – Regular/Regular, 37/38 – Regular/Wide, 38/39 – Regular/Regular, 38/39 – Regular/Wide, 39/40 – Regular/Regular, 39/40 – Regular/Wide