Miss shield shadowmatt ridhjälm med flower alcantara och crystal fabric blazon

8399kr

Miss shield shadowmatt ridhjälm i matt svart med flower embrodiery alcantara på top och front. Matt svart trim, ventilationskanalen, och svart glitter på loggan, crystal fabric blazon. Ridhjälmen är från populära Samshield och har solskärm med regular chin strap.

Det ingår innerpadd, hjälmpåse och hjälmväska.

Miss shield shadowmatt ridhjälm i helsvart med stilrena detaljer i glitter och flower alcantara.

Ytan är täckt med ett material som är vattenavvisande samt skyddar mot repor och smuts. Innerskalet är tillverkat i polystyren, en plast som finns i olika volymer runt hjälmen som skyddar bättre mot fall och har hög stötdämpning.

Välj bland färgerna svart, brun eller blå i storlek small, medium eller large. I skalet fäster du en innerpadd som antingen är rund eller oval. Rund innerpadd är standard och har vaddering runt hela huvudet, medans oval innerpadd är utan vaddering framtill. Small har innerpadd 52-56, medium 55-58 och large 57-61.

Samshield ridhjälmar har säkerhetsstandard VG1 01.040 2014-12, EN1384:2017 och ASTM/SEI. De testas på tre olika vis. Ett test som innebär hur mycket hjälmen absorberar om en ryttare faller och slår huvudet i ett trubbigt föremål. Testet visar även hur mycket hjälmen tål om en häst skulle klämma hjälmen, samt ett test som visar hur mycket tryck ventilationen i hjälmen tål.

  • Miss shield med solskärm
  • Matt svart med glitter blazon
  • Samshield hjälmväska ingår

Mer information

Färg

Storlek

M